top of page

ELS MÈTODES

PILATES

Pilates és una tècnica integral que facilita la persecució de la perfecció del moviment gràcies a l'autocontrol de l'organisme.

LLEGIR MÉS >

K-STRETCH®

Realització de Tests Posturals i Tests Musculars. Aquestes postures, s'executen sobre una hamaca particular, la K-Stretch®

LLEGIR MÉS >

TRX

L'entrenament en suspensió proporciona un avantatge en comparació del simple protocol de l'entrenament de força convencional.

LLEGIR MÉS >

HIPOPRESSIUS

Són exercicis posturals i respiratoris que impliquen a un percentatge molt elevat de músculs i que disminueixen la pressió intraabdominal. 

LLEGIR MÉS >

PILATES

Pilates

La primera gimnàstica anaeròbica, la primera gimnàstica que no acaba avorrint, la primera gimnàstica que no et cansa.

Pilates és una tècnica integral que facilita la persecució de la perfecció del moviment gràcies a l'autocontrol de l'organisme.

En conseqüència, les millores obtingudes a través de la pràctica continuada del mètode Pilates s'experimenten a nivell global.

BENEFICIS

K-STRETCH®

k-stretch

Elecció de les Postures d'Estirament en funció dels resultats de les valoracions anteriors i de la simptomatologia del pacient/client.

 

Aquestes postures, s'executen sobre una hamaca particular, la K-Stretch® (d'aquí el nom del mètode), creada per Danilo Barzio, amb la finalitat d'assistir i guiar a la persona durant l'execució dels exercicis, garantint-li així un treball molt precís i molt segur.

 

Gran importància se li confereix a la respiració, que assumeix un rol determinant en cada postura i és orientada a millorar la funcionalitat del múscul diafragma i dels altres músculs respiratoris (del coll, de l'esquena i del pit) molt sovint mates d'un excès de to i d'escurçaments musculars

BENEFICIS

TRX

TRX

"La bona condició física és el primer requisit per la felicitat".

Mireia Vélez

L'entrenament en suspensió proporciona un avantatge als participants en comparació del simple protocol de l'entrenament de força convencional.

 

Per què? Perquè cada exercici de l'entrenament en suspensió desenvolupa la força funcional al mateix temps que millora la flexibilitat, l'equilibri i l'estabilitat de la part central (*core) del cos, tal com s'exigeix en qualsevol activitat esportiva o en la vida quotidiana.

BENEFICIS

HIPOPRESSIUS

HIPOPRESSIUS

Són una pràctica revolucionària, "no eximeix de polèmica allí on van” pel gran canvi que suposa en les directrius d'entrenament més clasicistes. Marquen un abans i després en la prescripció d'exercici físic per a la salut.​

És una eina indispensable a qualsevol programa de rehabilitació post-part.

Entre els seus múltiples beneficis destaquen la tonificació de la musculatura abdominoperineal, la reeducació postural, reducció perímetre de cintura i la prevenció de disfuncions com la incontinència urinària.

BENEFICIS

Contacte

Carrer Pintor Fortuny, 73, 08397 Pineda de Mar, Barcelona, Spain

937 67 16 61

¡Tus datos se enviaron con éxito!

bottom of page